John van Lohuizen, lezer

“Beste Ben, ik heb jouw boek gelezen en vind het een openbaring!! Zelf heb ik verschillende leidinggevende functies bekleed en ik weet wat een onzin erover wordt verkondigd. Het lijkt wel of de helft van de huidige zakenwereld aan de andere helft wil vertellen hoe ze het moeten doen! Voor heel veel geld. Ik ben inmiddels al een aantal jaren gepensioneerd, maar nog volop actief. Momenteel beleef ik veel plezier aan het schrijven van korte stukjes op LinkedIn over wat ik zelf heb meegemaakt. Daarbij laat ik me graag inspireren door jouw boek. Als voorbeeld stuur ik een stukje mee, in het Engels om een groter publiek te bereiken.”

 

e-mail, 22 oktober 2017

______________________

Bas Geerdes, deelnemer boekbespreking

“Dank voor de mooie boekpresentatie (of mini-workshop) van gisteren. Het is geweldig om te zien hoe gedreven je bent. Het is met eenvoud (of mindfulness) zoals Jon Kabat Zinn zegt, het lijkt eenvoud-ig, maar het is het moeilijkste dat er is. Je geeft veel instrumenten om er aan te werken, maar in feite is het natuurlijk een manier van leven. En dus een heel bewuste keuze. Het mooie is dat dat in de discussie naar boven komt. Ook mensen die het boek nog niet gelezen hebben, snappen heel snel de essentie en de keuzes waar ze voor geplaatst worden wanneer ze het in hun leven gaan toepassen. Ze zijn dan wel meteen bang voor de vermeende consequenties, het niet meer kunnen betalen van de hypotheek etc. En terecht, angst met eenvoud tegemoet treden vraagt moed. Maar er is geen betere, mooiere weg. Dank dat je je inzet om mensen dit te laten inzien. Heel veel succes ermee.”

e-mail, 13 juni 2017

______________________

Jacoline De Zoete, styliste

“Wat een inspirerende en motiverende lezing over leidinggeven. Wat als je eenvoud begrijpt en het toepast in je leven. Dan is het leven een stuk eenvoudiger. Ben Meijering bedankt… Iedereen was muisstil. Dat zegt genoeg. Wil je meer weten? Na de vakantie hopen we een trainingsdag te plannen met Ben Meijering. Schrijf je in met een pb.”

Facebook, 13 juni 2017

______________________

Frans van Weert, ontwerper en organisator van Buitenschools Leren

“Ben, Geweldig! Wat een eenvoud. En zo treffend herkenbaar. Dankjewel.”

LinkedIn, 29 april 2017