Eenvoud voor gevorderden
Ingrediënten voor inspirerend leiderschap

 
Na een geweldige lancering ligt mijn boek sinds eind maart 2017 overal in de boekwinkels en is het ook op internet en via deze site verkrijgbaar.

In mijn boek wil ik leidinggevenden handvatten geven om hun leiderschap authentiek, passievol en met inspiratie vorm te geven om zo anderen de kans te geven zichzelf te ontwikkelen. Het kan gaan om leiding geven in een zakelijke omgeving, maar ook bijvoorbeeld als ouder binnen een gezin, als vrijwilliger bij een vereniging of als docent voor de klas. Ons leiderschap wordt bepaald door wie we zijn en door de ontwikkeling die we in ons leven bewust en onbewust hebben doorgemaakt. Eenvoud is de hoogste vorm van ontwikkeling. Eenvoud is puur, zuiver, direct, onweerstaanbaar en kent geen ballast. Maar verwar het niet met eenvoudig, en zeker niet met simplisme!

Mijn boek is prachtig geïllustreerd met meer dan 50 tekeningen van Gam Klutier. Het is zwart/wit uitgevoerd, met harde kaft en leeslint en tussen de teksten staan ruim 80 quotes die je prikkelen en uitdagen. Een kijk-. lees- en cadeauboek voor iedereen die zijn of haar leiderschapscapaciteiten verder wil ontwikkelen.

Lees hier de eerste twee hoofdstukken van Eenvoud voor gevorderden.

Een gesigneerd exemplaar van het boek bestellen?
Maak 18,50 euro (geen bezorgkosten) over naar:
EENVOUD VOOR GEVORDERDEN
NL05 ABNA 0543 2149 23
Vermeld duidelijk je naam, je adres en ‘boek’.